Dienstverlening

Verstandelijke beperking

Janina heeft ervaring met mannen met een lager ontwikkelingsniveau, zowel op intelligent als emotioneel niveau, waaronder mensen met Down-syndroom.

Fysieke beperking

Janina heeft ervaring met een groot aantal fysieke beperkingen. Denk aan aandoeningen zoals MS, ALS, ME, Duchenne, spasticiteit, blindheid, doofheid, invaliditeit na een ongeluk (zoals een dwarsleasie),  niet-aangeboren hersenletsel, epilepsie of een stoma.

Psychiatrische beperking

​Janina heeft mede door haar werkzaamheden in de psychiatrie een ruime ervaring op dit gebied. Denk aan schizofrenie, bipolair, depressiviteit, ADHD, verslaving, dementie en autisme (zowel laagbegaafd autisme, als Asperger en PDD-NOS). Met name mensen in het autistisch spectrum hebben de bijzondere interesse van Janine. Ook heeft Janina enkele malen met zedendelinquenten gewerkt.

Seksuele ervaring opdoen

Misschien heb je geen speciale beperking, maar wil je toch graag wat seksuele ervaring opdoen op een veilige, betrouwbare manier.  Janina heeft een zeer ruime expertise met jongens die hun eerste keer met haar willen beleven. Janina vindt het heel erg leuk om uit te leggen hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit en hoe je een vrouw kan plezieren. Ook kijkt ze niet op van erectiestoornissen of vroegtijdig klaarkomen, op welke wijze deze dan ook worden veroorzaakt. Ze heeft zelfs nog heel veel tips ook! Kijk daarvoor op www.lineaerecta.nl

Tenslotte heeft Janina enige ervaring met  transseksuelen die op veilige wijze ervaring met hun nieuwe lijf willen opdoen.